otrdiena, 2015. gada 24. marts

Atā, Jivaskila, visu labu, Somija!

20. decembra agrā rītā devos prom no Jivaskilas, prom no Somijas. Daudzi man jautāja, vai gribi mājās? Es nezinu, man nebija skaidras atbildes. Tobrīd manī bija dalītas emocijas, no vienas puses ļoti gribējās mājās, satikt draugus, ģimeni. Varētu teikt, ka tas bija galvenais dzinējspēks, kas mudināja mani: „Kārli, laiks doties mājās!”. Taču ar visu to tomēr gribējās palikt.
Jāsaka, ka laiks Somijā man paliks atmiņā uz visu mūžu. Tas bija skaists, interesants, piedzīvojumiem bagāts un vērtīgs. Satiku un iepazinu tik daudz jaunu cilvēku no visas zemeslodes. Somijā vēl vairāk sastapos ar to, cik ļoti multikulturāla kļūst pasaule, kā viss ir nepārtrauktā kustībā. Piemēram, sadraudzējos ar lietuviešu puisi, kurš ikdienā studē Nīderlandē, taču atbraucis apmaiņā uz Somiju. Līdzīgi bija ar vienu puisi, kurš pa pusei ir soms un īrs, arī ikdienā studē Nīderlandē, bet nokļuvis šajā Ziemeļvalstī. Kultūras, cilvēku uzskatu un vērtību dažādība, kā arī reizē līdzība ir tas, kas ļoti man no Somijas pietrūkst. Biju sadraudzējies ar diviem čehu puišiem, Radeku un Liboru. Libors studēja vācu valodu, savukārt Radeks par sporta skolotāju, fitnesa treneri. Libors palika Jivaskilā arī uz otro semestri, turpretim Radeks devās uz Zviedriju. Katru piektdienas vakaru pie manis rīkojām filmu vakaru, tā kā esmu liels komēdiju cienītājs, tad izdomāju, ka jāuzaicina šie puiši. Tā nedēļu no nedēļas arvien vairāk sadraudzējāmies. Čehu mentalitāte ir ļoti tuvu latviešu, bet nav runa par tautību, viņi vienkārši bija forši džeki! Somija ir vieta, kurā jutu, ka nav svarīgi no kādas valsts nāc, galvenais, ka tev ir laba un interesanta personība. Ja esi atvērs un komunikabls, tad nebūs problēmu iegūt jaunus draugus! Galvenais ir nebaidīties un uzdrīkstēties!
Taču ar visu to, ka Somijā man bija vērtīgs laiks, gribējās mājās. Esmu tāds cilvēks, kam vienmēr vilks atpakaļ uz dzimteni, uz Latviju. Savā visai īsajā mūžā esmu paspējis paceļot pa Eiropu, un varu teikt, nekur nav tik labi kā mājās!
Mazliet vairāk par to kā tad nokļuvu līdz mājām. Ļoti agrā sestdien rītā, ja nemaldos, tad piecos no rīta devos uz Jivaskilas vilciena staciju. Tomēr ceļš līdz vilciena stacijai bija ļoti grūts. No kopmītnēm līdz vilciena stacijai ir aptuveni trīs kilometri ar kājām, varbūt mazāk. Tas jau būtu sīkums, taču lielākā problēma bija mans vairāk kā 20 kilogramu koferis, kas bija praktiski jānes visu laiku, jo tajā rītā centrālsomijas pilsētā bija uzsnidzis slapjš sniegs, tāpēc koferi nevarēju vilkt. Sniegs kopā ar dubļiem sprūda kofera ritenīšos, bloķējot tos un neļaujot man koferi vilkt pa zemi. Taksometrs bija pārāk dārgs, turklāt tik agrā rītā arī autobuss nekursēja. Lielā, patīkamā uztraukuma dēļ naktī slikti gulēju.
Tā es pusaizmidzis un piekusis kaut kā aiznesu koferi līdz stacijai. Līdz vilcienam man bija jāgaida stunda. Varēju mazliet ievilkt elpu pirms dodos uz Helsinkiem. Vilcienu sagaidīju un devos prom no Jivaskilas, skumji, protams, tomēr dzīvē nekas neapstājas, tā rit uz priekšu. Vilcienā mazliet pagulēju, klausījos mūziku, gremdējos atmiņās par laiku Somijā. Cik vien iespējams raudzījos pa vilciena logu, lai baudītu Somijas skaisto dabu. Tieši tajā dienā citās Somijas vietās bija uzsnidzis sniegs. Tas izskatījās fantastiski! Viens no iemesliem, lai atgrieztos Somijā ir tās skaistā un neskartā daba. Ja jums ir iespēja kādreiz doties ceļojumā uz Somiju, tad noteikti to dariet! Pēc vairāk kā trīs stundu braucienu ar vilcienu biju jau Helsinkos.
Praktiski uzreiz devos uz ostu, kur bija jāgaida prāmis uz Tallinu. Aptuveni pēc pusotras stundas biju uz prāmja klāja. Ja kuģojot uz Somiju prāmis vispār nešūpojās, tad atpakaļ ceļā bija pretēji. Lai gan ar prāmi līdz Tallinai jākuģo mazliet vairāk par stundu, tomēr visu laiku bija ļoti neomulīga sajūta. Visi cilvēki uz klāja izskatījās kā piedzērušies, neviens nevarēja lāga taisni paiet.
Tallinā sniega vairs nebija, vējains un apmācies gan. Biju arī ļoti priecīgs, jo vēl tikai dažas stundas un būšu atpakaļ Latvijā. Ar autobusu no ostas aizbraucu uz autoostu. Tur pavakariņoju, jo ne Jivaskilā, ne Helsinkos īsti nebija vietas, kur paēst. Arī Tallinā nācās gaidīt kādas divas stundas līdz autobusam uz Rīgu. Jāsaka, ka Tallinā ir ļoti skaista un moderna autoosta, mums būtu jāpamācas no mūsu ziemeļu kaimiņiem. Arī viss izdomāts, lai tūrists viegli nokļūtu no autoostas uz ostu. Lai nebūtu jāklīst pa pilsētu. Tieši tas pats bija arī Helsinkos. Vispirms, protams, internetā vajag izpētīt, bet, ja tas izdarīts, tad problēmu nav. No Tallinas uz Rīgu devos ar autobusu „Lux Express”. Ļoti komfortabls un dažādām ekstrām bagāts autobuss. Ērta sēdēšana, iespēja bez maksas skatīties filmas, klausīties mūziku, izmantot internetu. Arī iespēja autobusa salonā uztaisīt bez maksas kafiju vai kapučīno. Manuprāt, lieliski! Arī biļete bija salīdzinoši lēta – 20 eiro. Arī brauciens ar autobusu bija visai laikietilpīgs, vairāk kā četras stundas. Kad ar autobusu šķērsojām Latvijas robežu, bija tik patīkama sajūta, kad atkal esmu mājās.
Pēc trīs ar pusi mēneši prombūtnes atkal mājās. Kādam šķiet, ka vairāk kā trīs mēneši ir ļoti maz, bet priekš manis tas bija ļoti ilgi. Tā kā Rīgā iebraucām ap pusnakti, tad paliku pa nakti pie savas māsas. Sākumā bija grūti aptver, ka atkal esmu mājās, arī nepierasti, ka visi apkārt runā latviski. Jau nākamās dienas vakarā devos uz Kuldīgu. Kuldīgā mani sagaidīja tētis, kas mani un lielo koferi aizveda līdz mājām. Pirmās dienas Latvijā un mājās bija savādas. Bija grūti pierast pie tiem pieticīgajiem apstākļiem kādi ir Latvijā. Somijā tādā ziņā nevienu brīdi nevarēju sūdzēties, viss bija lieliski. Ieejot veikalā man bija jāsāk smieties. Nevarēju saprast, kāpēc viss ir tik lēts. Protams, tā bija viena no patīkamajām pārmaiņām atgriežoties mājās.

Kā jau sākumā minēju, tad laiks Somijā bija vērtīgs un to nekad neaizmirsīšu, tāpēc visiem no sirds vienreiz mūžā iesaku, ko tādu izmantot, protams, ja tāda iespēja pastāv!

 Jivaskilas pilsēta no putna lidojuma
 Atā, Jivaskila! Tiekamies nākotnē! 
 Skaistais Jivaskilas tilts 
 Ētikas eksāmena lapa 
 Skats no manas istabas loga dienu pirms aizbraukšanas 

42 komentāri:


  1. TIEŠĀ LOVE Pareizrakstības SOLUTION 2 dienu laikā ... DR ZADSON

    Sveiki visiem esmu par šo blogu, lai apliecinādams par labestību EDUDU ZADSON templis manā dzīvē, lai palīdzētu man atvest savu zaudēto mīlestību telpā 48 stundas. Es redzēju, komentārus par to, kā viņš palīdz cilvēkiem grozīt šķelto attiecības un atkal zaudēto mīlestību un decicded ļaut viņam palīdzēt arī man, kad es pazaudēju savu ex pirms 5 mēnešiem. Samazināt to visu Īsumā tas ir pierādījumi par viņa ātru rezultātu, kas reuslted man apliecinādams par saviem labajiem darbiem. Ja jums ir šādā situācijā, raudāt ne vairāk, bet sazināties ar ārstu Zadson uz eduduzadsontemple@yahoo.com un piedzīvot pārsteidzošu pagriezienu ap savu situāciju ...

    AtbildētDzēst
  2. Es pateicos DR PRINCE IDIALU lieliskajam burvestību vadītājam, kurš atjauno manas izjukušās attiecības, un es ļoti iesaku DR PRINCE IDIALU ikvienam, kam nepieciešama palīdzība! Mans vīrs mani atstāja citas sievietes dēļ pirms 3 mēnešiem, un kopš tā laika mana dzīve ir piepildīta ar sāpēm bēdās un sirds saplīsa, jo viņš bija mana pirmā mīlestība, ar kuru es pavadīju visu savu dzīvi. Kāds mans draugs man teica, ka viņš redzēja dažas burvestības saucēja DR PRINCE IDIALU liecības, ka dažu dienu laikā viņš var atgriezt mīļāko, es konsultējos ar lielo DR PRINCE IDIALU, un par lielu pārsteigumu pēc divām dienām mans vīrs man piezvanīja pirmo reizi pēc trim mēnešiem, kad viņš manis pietrūkst un ka viņam ir tik žēl par katru lietu, ko viņš man lika pārdzīvot. Viņš atgriezās pie manis, un tagad mēs esam laimīgi kopā. Es joprojām tam neticu, jo tas ir ļoti neticami. Paldies DR PRINCE IDIALU par to, ka atgriezāt savu mīļāko, kā arī manam jaukajam draugam, kurš viņu ieteica par mani, ikvienam, kam varētu būt nepieciešama šī izcilā DR PRINCE IDIALU palīdzība, šeit ir e-pasta adrese: princeidialu@outlook.com, jūs varat arī piezvaniet viņam vai pievienojiet viņu Whats-app: +1(504)603-3666

    AtbildētDzēst
  3. Es pateicos DR PRINCE IDIALU lieliskajam burvestību vadītājam, kurš atjauno manas izjukušās attiecības, un es ļoti iesaku DR PRINCE IDIALU ikvienam, kam nepieciešama palīdzība! Mans vīrs mani atstāja citas sievietes dēļ pirms 3 mēnešiem, un kopš tā laika mana dzīve ir piepildīta ar sāpēm bēdās un sirds saplīsa, jo viņš bija mana pirmā mīlestība, ar kuru es pavadīju visu savu dzīvi. Kāds mans draugs man teica, ka viņš redzēja dažas burvestības saucēja DR PRINCE IDIALU liecības, ka dažu dienu laikā viņš var atgriezt mīļāko, es konsultējos ar lielo DR PRINCE IDIALU, un par lielu pārsteigumu pēc divām dienām mans vīrs man piezvanīja pirmo reizi pēc trim mēnešiem, kad viņš manis pietrūkst un ka viņam ir tik žēl par katru lietu, ko viņš man lika pārdzīvot. Viņš atgriezās pie manis, un tagad mēs esam laimīgi kopā. Es joprojām tam neticu, jo tas ir ļoti neticami. Paldies DR PRINCE IDIALU par to, ka atgriezāt savu mīļāko, kā arī manam jaukajam draugam, kurš viņu ieteica par mani, ikvienam, kam varētu būt nepieciešama šī izcilā DR PRINCE IDIALU palīdzība, šeit ir e-pasta adrese: princeidialu@outlook.com, jūs varat arī piezvaniet viņam vai pievienojiet viņu Whats-app: +1(504)603-3666

    AtbildētDzēst
  4. Es esmu apdāvināts garīgās burvestības vadītājs un ekstrasenss ar garīgiem spēkiem, kas var jums palīdzēt lielākajā daļā jūsu attiecību un ģimenes problēmu.
    ==========
    Vai jums ir šādas problēmas? Lai iegūtu labākos rezultātus, sazinieties ar mani.

    1) Ja vēlaties, lai jūsu bijušais atgrieztos.
    (2) ja jums vienmēr ir slikti sapņi.
    (3) Jūs vēlaties tikt paaugstināts savā birojā.
    (4) Jūs vēlaties, lai sievietes / vīrieši skrietu pēc jums.
    (5) Ja vēlaties bērnu.
    (6) Jūs vēlaties piesaistīt savu vīru / sievu uz visiem laikiem.
    (7) Ja jums nepieciešama finansiāla palīdzība.
    (8) Kā jūs esat izkrāpts un vēlaties atgūt zaudēto naudu.
    (9) ja vēlaties pārtraukt šķiršanos.
    (10) ja vēlaties šķirties no vīra.
    (11) ja vēlaties, lai jūsu vēlmes tiktu izpildītas.
    (12) Grūtniecības burvestība bērna ieņemšanai
    (13) Garantējiet, ka uzvarēsiet satraucošajās tiesas lietās un šķirsieties neatkarīgi no tā, kādā stadijā
    (14) Pārtrauciet savu laulību vai attiecību izjukšanu.
    Es esmu šeit, lai jums palīdzētu
    sazinieties ar mums, izmantojot WhatsApp: +17602284677

    AtbildētDzēst
  5. Es dalos šajā liecībā partneriem, kuri cieš viņu attiecībās, jo pastāv ilgstošs risinājums. Mans vīrs atstāja mani un mūsu četrus bērnus uz citu sievieti uz diviem gadiem. Es centos būt stiprs tikai saviem bērniem, bet es nevarēju savaldīt sāpes, kas moka manu sirdi. Es biju ievainots un apjucis. Man bija vajadzīga palīdzība, tāpēc es veicu izpēti internetā un atradu vietni, kur ieraudzīju, ka DR WALE ir pareizrakstības ritentiņš, kurš dažu stundu laikā var palīdzēt atgūt daudzus mīļotājus. Es ar viņu sazinājos, un viņš veica īpašu lūgšanu un burvestības es. Man par pārsteigumu, pēc dažām dienām mans vīrs atgriezās mājās. Tā mēs atkal apvienojāmies, un ģimenē valdīja daudz mīlestības, prieka un miera. Jūs varat arī sazināties ar DR WALE, spēcīgu pareizrakstības meklētāju, lai meklētu risinājumus. WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 VAI e -pasts: drwalespellhome@gmail.com

    AtbildētDzēst
  6. Es šodien esmu ļoti laimīga ar savu ģimeni. Mani sauc Keita Glorija no ASV. Man ir 34 gadi. Mans vīrs mani pameta uz labu 1 gadu, un es viņu tik ļoti mīlu, kopš tā laika es meklēju veidu, kā viņu atgūt. Esmu izmēģinājusi daudzas iespējas, bet viņš neatgriezās, līdz satiku draugu, kurš mani vadīja pie Dr Ibinobas, spēcīgas burvestības, kurš palīdzēja man atgriezt vīru pēc 2 dienām. Es un mans vīrs šodien dzīvojam laimīgi kopā, Tas vīrietis ir lielisks, ar viņu var sazināties caur WhatsApp:+2348085240869… Tagad es ieteikšu visām nopietnām personām, kuras ir nonākušas pie šāda veida problēmas, sazināties ar viņu tūlīt, lai ātri atrisinātu bez stresa. Viņš vienmēr ir blakus, lai tev palīdzētu, tagad es viņu saucu par savu tēvu. Sazinieties ar viņu tagad, viņš vienmēr ir tiešsaistē, šeit ir viņa kontaktpersona. WhatsApp viņam pa tālruni +2348085240869

    AtbildētDzēst
  7. Mani sauc Ešlija Viviana. Esmu šeit, lai dalītos liecībā par to, kā Dr Ibinoba man palīdzēja. Pēc 2 gadu attiecībām ar manu draugu viņš pēkšņi mainījās un pārtrauca ar mani regulāri sazināties, viņš izdomāja attaisnojumus, ka mani visu laiku neredz. Viņš pārstāja atbildēt uz maniem zvaniem un sms, kā arī vairs regulāri tikties ar mani. Pēc tam es vairākas reizes sāku viņu ķert ar dažādām meitenēm, bet katru reizi viņš teica, ka mīl mani un ka viņam vajadzīgs laiks, lai padomātu par mūsu attiecībām. Bet es nevarēju beigt par viņu domāt, tāpēc nolēmu doties tiešsaistē un redzēju tik daudz labu runu par šo burvestību, ko sauc par Dr Ibinobu, un es sazinājos ar viņu un paskaidroju viņam savas problēmas. Viņš izteica man mīlestības burvestību, ko es izmantoju, un pēc 48 stundām mans draugs atgriezās pie manis un sāka regulāri sazināties, un pēc dažiem mēnešiem mēs pārvācāmies kopā, un viņš bija atvērtāks man nekā iepriekš, un viņš sāka pavadīt vairāk laika ar mani. es nekā viņa draugi. Galu galā mēs apprecējāmies, un tagad esam laimīgi precējušies ar dēlu. Kopš daktere Ibinoba man palīdzēja, mans partneris ir ļoti stabils, uzticīgs un man tuvāks nekā iepriekš. Varat arī sazināties ar šo pareizrakstības vadītāju un sakārtot attiecības WhatsApp: +2348085240869

    AtbildētDzēst
  8. Sveiki, mani sauc Dora Sebastian, un es esmu šeit, lai izplatītu šo labo ziņu visai pasaulei par to, kā es atguvu savu bijušo mīlestību. Es sāku kļūt traka, kad pagājušajā mēnesī mana mīlestība mani pameta citas meitenes dēļ. Bet, kad es satieku draugu, kurš mani iepazīstina ar DR ISIKOLO, izcilo orākula vēstnesi, kuram viņš kalpo, es pastāstīju savu problēmu DR ISIKOLO par to, kā mana bijusī mīlestība mani pameta un kā man vajadzēja iegūt darbu ļoti lielā uzņēmumā. . Viņš man tikai teica, ka esmu nonācis īstajā vietā, ja es piepildīšu savu sirdslietu bez jebkādām blakusparādībām. Viņš man teica, kas man jādara. Pēc tam, kad tas bija izdarīts. Nākamo 2 dienu laikā Mana mīlestība man piezvanīja pa tālruni un atvainoja, ka dzīvoju ar mani pirms šī brīža, kā arī nākamās nedēļas laikā pēc tam, kad mana mīlestība man zvanīja, lai lūgtu piedošanu. Mani aicināja uz interviju vēlamajā uzņēmumā, ja man vajadzēja strādāt par rīkotājdirektoru. Esmu tik laimīga un satriekta, ka man tas jāstāsta visai pasaulei. Neviena problēma nav pārāk liela, lai viņš to atrisinātu. Sazinieties ar viņu tieši pa e-pastu: isikolosolutionhome@gmail.com vai viņa WhatsApp: +2348133261196.

    AtbildētDzēst
  9. Es esmu Sandra Fiļipova un šodien jūtos tik priecīga, jo esmu daļa no tiem, kuri priecājas par palīdzību, ko man ir sniegusi DR ISIKOLO par vīra atgūšanu. Esmu precējusies 6 gadus, un tas ir bijis tik briesmīgi, jo mans vīrs mani krāpa un meklēja šķiršanos. Bet, kad es satiku DR ISIKOLO internetā, ko ievietoja kāda dāma, es nolēmu sazināties ar viņu, un es viņam izskaidroju savu situāciju un pēc tam meklēju viņa palīdzību, bet man par lielāko pārsteigumu viņš man teica, ka viņš man palīdzēs gadījumā nav problēmu bez risinājuma. viņš man teica, ko darīt, ko es darīju, un viņš strādāja pie manis, un mans vīrs atgriezās pie jums pēc 2 dienām, kā viņš solīja. Šeit es svinu, jo mans vīrs ir atgriezies mājās un ļoti izbaudu savu laulību un to, cik lieliski svētki. Es turpināšu liecināt internetā, jo DR ISIKOLO patiešām ir palīgs, kuru Dievs ir sūtījis mums visiem palīdzēt. Kāpēc gan nesazināties ar DR ISIKOLO tagad, ja jūs saskaraties ar kādiem izaicinājumiem savā attiecību dzīvē. Jūs varat sazināties ar viņa e-pasta adresi: isikolosolutionhome@gmail.com vai viņa WhatsApp pa tālruni: +2348133261196.

    AtbildētDzēst
  10. Mani sauc Antonela Lasse, un es esmu šeit, lai sniegtu liecību par to, kā šis spēcīgais burvestības līdzeklis DR ISIKOLO palīdzēja man sakārtot manas attiecības. Man sāpēja sirds, kad mana līgava man teica, ka vairs nav ieinteresēta mani precēt, jo viņam ir romāns ar otru sievieti, kurā viņš strādā. Es katru dienu raudāju un šņukstēju, līdz kļuva tik slikti, ka vērsos pēc palīdzības pie interneta, tas bija, kad izlasīju atsauksmi par DR ISIKOLO lielisko darbu, tad sazinājos ar viņu, lai palīdzētu atgūt savu mīļāko, viņš palīdzēja. es izdarīju spēcīgu (samierināšanās mīlestības burvestību), un man par lielāko pārsteigumu pēc 48 stundu ilgas mīlestības burvestības mans līgavainis nometās ceļos un lūdza, lai es viņam piedodu. Mēs tagad esam laimīgi precējušies, un viss paldies jāsaka DR ISIKOLO Wonders par palīdzību. Saglabājiet manas attiecības, varat sazināties ar DR ISIKOLO, izmantojot viņa e-pasta adresi: isikolosolutionhome@gmail.com Varat arī viņam lietot WhatsApp pa tālruni +2348133261196.

    AtbildētDzēst
  11. Iedomājieties, ka vienā naktī kļūstat ļoti bagāts. Būt vairāku miljonu eiro loterijas uzvarētājam noteikti būs notikums, kas mainīs dzīvi gandrīz katram loterijas uzvarētājam. Mani sauc Džo Makess, un es laimēju 1 800 000 eiro ar laimīgajiem skaitļiem, ko DR ISIKOLO man iedeva par uzvaru. Es zinu, ka daudzi cilvēki brīnīsies, kā es uzvarēju loterijā. Vai jūs man noticētu, ja es jums pateiktu, ka es to darīju ar burvestību? Es satiku šo slaveno burvestību, kas pazīstama kā DR ISIKOLO, un viņš bija tas, kurš to izdarīja manā vietā. Lai arī cik šokējoši man tas bija, mans slavenais komentārs presei bija "Es iešu un paslēpšos savā gultā." Es nekad neticēju, ka DR ISIKOLO patiešām vienas nakts laikā padarīja mani bagātu. Ja vēlaties iegūt iespēju laimēt un kļūt ļoti turīgam tāpat kā man, sazinieties ar ārstu Isikolo pa e-pastu: isikolosolutionhome@gmail.com vai WhatsApp pa tālruni +2348133261196, un jums veiksies. Paldies, ka lasāt, un ceru, ka tiksimies augšpusē.

    AtbildētDzēst
  12. DR ISIKOLO man veica loteriju, un es laimēju 850.000 eiro. Mani sauc Kamile Tomas, un es aicinu jūs Izlasiet manu atsauksmi un sazinieties ar viņu tūlīt, lai uzzinātu savus loterijas laimesta numurus. Tā ir ļoti smaga situācija, kad spēlējot loteriju un nekad neesmu laimējis vai turpina laimēt zemu fondu līdz 500 dolāriem, esmu bijis tik grūtas dzīves upuris, lielākais fonds, ko jebkad esmu laimējis, bija 350 un esmu spēlējis loterijā jau gandrīz 8 gadus. lietas pēkšņi mainās brīdī, kad es uzgāju slepenu tiešsaistes liecību par voodoo ārstu, kurš palīdz cilvēkiem jebkura veida loterijas skaitļos. Mani nebija viegli pārliecināt, bet es nolēmu pamēģināt. tagad es esmu lepns loterijas uzvarētājs ar DR ISIKOLO palīdzību, es laimēju 850.000 eiro un daru to zināmu ikvienam no jums, kurš visu dienu ir centies laimēt loterijā, ticiet man, ka tas ir vienīgais veids, kā laimēt izloze. Šis ir īstais noslēpums, ko mēs visi esam meklējuši. Jūs varat sazināties ar Dr Isikolo pa viņa e-pastu: isikolosolutionhome@gmail.com vai WhatsApp pa tālruni +2348133261196.

    AtbildētDzēst
  13. Jā, tā ir taisnība, ka DR ISIKOLO ir vislabākā burvestība jebkur. Mani sauc Marie Lyons, un es biju DR ISIKOLO klients, un man jāsaka, ka viņš ir īsts burvestības pratējs. Kad es sazinājos ar šo burvestību, mans draugs bija mani pametis uz 2 gadiem, un es vienmēr esmu vēlējies, lai viņš man atgriežas. Apmēram pirms mēneša es satiku DR ISIKOLO, lai man palīdzētu, un es atkal sazinājos ar savu draugu. Kad bijušais aizgāja, man bija katastrofa, ka man bija fizioloģiska trauma, un mana ģimene bija ļoti noraizējusies par manu veselību. Pēc 2 gadiem es satiku arī DR ISIKOLO caur liecību un viņš man lika nomierināties, ka, lai arī kāda būtu problēma, viņš ir labi un gatavs palīdzēt ikvienam, kas pie viņa nāk. Tikko pēc 3 dienām man piezvanīja bijušais un gribēja satikties un mēs atkal esam kopā. Es pateicos DR ISIKOLO par viņa brīnišķīgo roku darbu un ieteikšu viņu ikvienam, kam nepieciešams burvestības rīks. Sazinieties ar viņu, lai jums palīdzētu, un ātri uz viņa e-pastu: isikolosolutionhome@gmail.com Varat arī viņam lietot WhatsApp pa tālruni +2348133261196.

    AtbildētDzēst
  14. Kad es atradu Dr Ilekhojie, man bija ļoti nepieciešams atgriezt savu bijušo mīļāko. Viņš mani pameta citas sievietes dēļ. Tas notika tik ātri, un man nebija nekādas teikšanas par situāciju. Viņš mani vienkārši pameta pēc 3 gadiem bez paskaidrojumiem. Es sazinājos ar Dr Ilekhojie, un viņš man pastāstīja, kas man jādara, lai viņš varētu man palīdzēt, un es darīju to, ko viņš man lika, pēc tam, kad es nodrošināju to, ko viņš gribēja, viņš veica izlīguma rituālu, lai palīdzētu mums atgriezties kopā. Neilgi pēc tam, kad viņš izpildīja savu rituālu, mans draugs atkal sāka man rakstīt īsziņas un jutās šausmīgi par to, ko viņš tikko man pārdzīvoja. Viņš teica, ka esmu viņa dzīvē vissvarīgākā persona, un viņš to tagad zina. Mēs pārvācāmies dzīvot kopā, un viņš bija atvērtāks man nekā iepriekš, un viņš sāka pavadīt vairāk laika ar mani nekā iepriekš. Kopš Dr Ilekhojie man palīdzēja, mans partneris ir ļoti stabils, uzticīgs un man tuvāks nekā iepriekš. Es ļoti iesaku Dr Ilekhojie ikvienam, kam nepieciešama palīdzība. Šeit viņa e-pasta adrese; gethelp05@gmail.com WhatsApp numurs: +2348147400259

    AtbildētDzēst
  15. Mēs ar vīru esam precējušies jau kādus 7 gadus. Mēs bijām laimīgi precējušies ar diviem bērniem. Pirms 3 mēnešiem es sāku pamanīt dīvainu viņa uzvedību un pēc dažām nedēļām uzzināju, ka mans vīrs ar kādu tiekas. Viņš sāka nākt mājās vēlu no darba, viņš gandrīz vairs nerūpējās par mani vai bērniem, dažreiz viņš iziet un pat neatgriežas mājās apmēram 2-3 dienas. Es darīju visu iespējamo, lai šo problēmu atrisinātu, taču tas viss nesekmīgi. Es kļuvu ļoti noraizējies un man bija vajadzīga palīdzība. Kādu dienu pārlūkojot internetu, es uzgāju vietni, kurā tika ieteikts, ka Dr Ilekhojie var palīdzēt atrisināt laulības problēmas, atjaunot izjukušas attiecības un tā tālāk. Tāpēc es jutu, ka man vajadzētu viņu izmēģināt. Es sazinājos ar viņu, un viņš man veica izlīguma rituālu. Pēc divām dienām mans vīrs pienāca pie manis un atvainojās par izdarītajām pāridarībām un apsolīja, ka nekad tā vairs nedarīs. Kopš tā laika viss ir atgriezies normālā stāvoklī. Mēs ar ģimeni atkal dzīvojam laimīgi kopā. Viss pateicoties Dr Ilekhojie. Iesaku sazināties ar viņu. Viņš atrisinās visus jūsu laulības vai attiecību jautājumus. WhatsApp numurs: +2348147400259 E-pasts; gethelp05@gmail.com

    AtbildētDzēst
  16. Man šobrīd nav daudz ko teikt, nevis pateikt paldies Dr Ilekhojie par mani un manu ģimeni izglābšanu no nabadzības. Man patīk spēlēt loteriju, bet liela laimesta man vienmēr ir problēma. Es nekad neaizmirsīšu dienu, kad sazinājos ar Dr Ilekhojie, kura loterijas burvestība padarīja mani par 880 000 000 tūkstoš dolāru laimestu, tikai iedodot man drošus laimesta skaitļus 3 dienu laikā, lai spēlētu loteriju pēc tam, kad viņš man bija sagatavojis loterijas burvestību. Mans finansiālais stāvoklis ir mainījies uz visiem laikiem, un pēc 5 loterijas spēlēšanas gadiem esmu sācis dzīvot savu sapņu dzīvi. Paldies, Dr Ilekhojie, ka esmu ļoti pateicīgs par visu, ko esat darījis manis un manas ģimenes labā. Lai iegūtu plašāku informāciju par Dr Ilekhojie, varat viņam piezvanīt vai nosūtīt ziņojumu, izmantojot WhatsApp ar +2348147400259 vai e-pastu: gethelp05@gmail.com

    AtbildētDzēst
  17. Es dalos ar šo liecību partneriem, kas cieš savās attiecībās, jo pastāv ilgstošs risinājums. Mans vīrs atstāja mani un mūsu 3 bērnus citas sievietes dēļ uz 2 gadiem. Es centos būt stiprs tikai savu bērnu dēļ, bet nevarēju kontrolēt sāpes, kas moka manu sirdi. Es biju ievainots un apmulsis. Man bija vajadzīga palīdzība, tāpēc es veicu nelielu izpēti internetā un atklāju vietni, kurā es redzēju, ka Dr Ilekhojie, burvestības zinātājs, var palīdzēt atgūt mīļākos un šķirtos pārus. Es sazinājos ar viņu, un viņš mūsu vārdā veica samierināšanas burvestību. Man par pārsteigumu tieši pēc trim dienām mans vīrs atgriezās mājās. Tā mēs atkal samierinājāmies un ģimenē valdīja daudz mīlestības, prieka un miera. Lai meklētu risinājumus, varat arī sazināties ar Dr Ilekhojie, spēcīgu burvestību. E-pasts (gethelp05@gmail.com) vai tieši Whats App: +234814740025

    AtbildētDzēst
  18. Es apsolu Dr Ilekhojie, ka dalīšos ar manu liecību visā pasaulē, ja viņš varētu atgriezt manu draugu pie manis, un viņš man ir pierādījis, ka ir īstais vīrietis šim darbam, atgriežot manu draugu pēc šķiršanās. Es dalos ar šo brīnišķīgo liecību, lai citi varētu redzēt un saņemt palīdzību no Dr Ilekhojie un saglabāt jūsu laulību vai attiecības. Mans draugs mani pameta pirms mēneša, un viņš devās prom ar citu sievieti, kura ir 10 gadus vecāka par viņu. Es lasīju internetā, kā Dr Ilekhojie ir palīdzējis vairākiem cilvēkiem atgūt mīlestību. Es nolēmu to izmēģināt, tāpēc sazinājos ar Dr Ilekhojie un izskaidroju viņam savas problēmas, un viņš izpildīja burvestību, kas atgrieza manu draugu 3 dienu laikā. Jūs varat sazināties ar Dr Ilekhojie pa e-pastu: gethelp05@gmail.com vai WhatsApp +2348147400259. Liels paldies, Dr Ilekhojie, un es esmu ļoti pateicīgs

    AtbildētDzēst
  19. DR ISIKOLO ir vienkārši labākais pareizrakstības autors un palīgs. Mani sauc Loreta Emilio. Cieņā pret tevi un tavām burvestībām man šī liecība jādara zināma visiem. Esmu bijis pie citiem burvestības skaitītājiem, neredzot nekādus rezultātus. Es tikai vēlējos ierasties pie jums agrāk, es saņēmu no jums labāko. Mans bijušais vīrs bija prom uz gadu, un es gāju visur un citiem burvestības rīkiem, lai lūgtu palīdzību, bet bez rezultāta, līdz mans draugs mani iepazīstināja ar Dr Isikolo. Kad mīlestības burvestība bija pabeigta, es beidzot saņēmu zvanu no viņa. Viņa burvestības darīja brīnumus, un mans vīrs ir atgriezies ar mīlestību. Tas ir brīnums! Viņš pēkšņi atgriezās ar ziediem, sakot, ka man viņam vajadzētu piedot, es biju patiesi satriekta un šokēta, kad mans vīrs nometās ceļos, lūdzot piedošanu un lai es viņu pieņemu atpakaļ.. Man tiešām trūkst vārdu un priecājos, ka pēc 2 dienām, mīlestība un laime tika atjaunota. Liels paldies Dr Isikolo. Visiem, kas meklē īstu burvestību, jāsazinās ar DR ISIKOLO pa e-pastu: isikolosolutionhome@gmail.com Varat arī viņam lietot WhatsApp pa tālruni +234-8133261196.

    AtbildētDzēst
  20. JEs esmu tik sajūsmā, ka mana salauztā laulība ir atjaunota. “Mēs nesen samierinājāmies, lai gan tas bija grūti. Tagad ir pagājis vairāk nekā mēnesis, un šķiet, ka viss ir atgriezies normālā stāvoklī. Viņš ir sācis pret mani labāk izturēties, un tas ir bijis dziedināšanas process mums abiem. Murgs, kas ilga gandrīz 3 gadus pirms mūsu šķiršanās, beidzot ir beidzies. It kā mēs būtu iemīlējušies no jauna! Mēs abi esam atstājuši pagātni aiz muguras un cenšamies virzīties uz priekšu – un pirmo reizi pēc ilga laika nākotne izskatās daudz gaišāka. Es nevaru izteikt vārdos, cik pateicīgs esmu Dr Ilekhojie! Tas ir tā, it kā mēs beidzot esam no jauna atklājuši tās lietas viens otrā, kas lika mums vispirms iemīlēties. Paldies, Dr Ilekhojie, ka izglābāt manu sabojāto laulību un atdeva manu vīru atpakaļ pie manis! Ja jums ir problēmas ar laulību, sazinieties ar Dr Ilekhojie pa e-pastu: (gethelp05@gmail.com) vai zvaniet/Whatsapp (+2348147400259)

    AtbildētDzēst
  21. Tas ir paredzēts ikvienam, kurš joprojām rūpējas par sava bijušā atgūšanu. Es rakstu, lai novērtētu Dr Ilekhojie labo darbu, kas man nesen palīdzēja, es nevarēju dzemdēt PCOS dēļ, es biju tik sagrauta, mans vīrs pēc tam atstāja mani uz citu sievieti uz gandrīz 1 gadu. Es daudz raudāju un pat mēģināju izdarīt pašnāvību. Pēc tam, kad internetā ieraudzīju kādas sievietes komentāru par to, kā viņai palīdzēja Dr Ilehojie, es arī nolēmu sazināties ar viņu, lai saņemtu palīdzību, jo es gribēju tikai atgūt savu vīru un pārliecināties, ka man ir bērns ar Mans vīrs. Dr Ilekhojie iedeva man garšaugus un atkal apvienoja mani ar manu vīru. Šodien man ir grūtniecības mēnesis, un mēs esam atkal kopā un laimīgi. Vai attiecībās jums ir nepieciešama palīdzība, piemēram, dzīvesbiedra atgūšana vai slimības izārstēšana, E.T.C. Sazinieties ar Dr Ilekhojie un saņemiet pozitīvus rezultātus.
    E-pasts: gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

    AtbildētDzēst
  22. Es tikai vēlos pateikt paldies visiem, kas mani atbalstīja šo gadu garumā. Mans stāsts par to, kā es laimēju Powerball loterijā 45,4 miljonus dolāru, ir nedaudz stāsts. Jau 3 gadus spēlēju Powerball biļetes, kopš man palika 25 gadi. Pirmo biļeti nopirku savā 25. dzimšanas dienā. Todien man bija ļoti paveicies, jo biju sazinājies ar Dr Ilekhojie, lai palīdzētu man ar Powerball uzvarējušajiem numuriem. Man patiešām bija tā lieliskā sajūta, ka es skatījos kamerā, vēlēdamās tai pamirkšķināt. Es izdarīju tikai nelielu daļu no tā un uzticējos viņam. Viņš man iedeva numurus pēc tam, kad es kopā ar to izspēlēju pāris citas biļetes par 25 USD. Es pārbaudīju savu biļeti pēc laimesta ienākšanas tiešsaistē un redzēju, ka skaitļi ir pareizi, ieskaitot Power play. Es kliedzu 15 minūtes, jo tas likās kā sapnis. Es biju laimējis 6,4 miljonus dolāru. Paldies, Dr Ilekhojie Nu, viņa e-pasts ir gethelp05@gmail.com, un jūs varat arī zvanīt vai Whatsapp viņam pa tālruni +2348147400259

    AtbildētDzēst
  23. Mēs ar vīru esam precējušies apmēram 7 gadus. Mēs bijām laimīgi precējušies ar diviem bērniem, zēnu un meiteni. Pirms 3 mēnešiem es sāku pamanīt dīvainu viņa uzvedību un pēc dažām nedēļām uzzināju, ka mans vīrs ar kādu tiekas. Viņš sāka nākt mājās vēlu no darba, viņš gandrīz vairs nerūpējās par mani vai bērniem, dažreiz viņš iziet un pat neatgriežas mājās apmēram 2-3 dienas. Es darīju visu iespējamo, lai šo problēmu atrisinātu, taču tas viss nesekmīgi. Es kļuvu ļoti noraizējies un man bija vajadzīga palīdzība. Kādu dienu pārlūkojot internetu, es uzgāju vietni, kurā tika ieteikts, ka Dr OKU var palīdzēt atrisināt laulības problēmas, atjaunot izjukušas attiecības un tā tālāk. Tāpēc es jutu, ka man vajadzētu viņu izmēģināt. Es sazinājos ar viņu, un viņš man izdarīja burvestību. Pēc divām dienām mans vīrs pienāca pie manis un atvainojās par izdarītajām pāridarībām un apsolīja nekad to vairs nedarīt. Kopš tā laika viss ir atgriezies normālā stāvoklī. Mēs ar ģimeni atkal dzīvojam laimīgi kopā. Viss pateicoties Dr OKU. Ja jums ir nepieciešams burvestības rīks, kas patiešām darbojas, iesaku sazināties ar viņu. Viņš tev neliks vilties. Šis ir viņa e-pasts: (okutemple@gmail.com) vai WhatsApp viņam (+2348163425519)

    AtbildētDzēst
  24. Mans vīrs atstāja mani un manus bērnus vecākas sievietes dēļ. Man tas nebija tik viegli.. Es tik ļoti mīlu savu vīru un nezaudēju cerību, un es turpināju lūgt, un Dievs beidzot atbildēja uz manām lūgšanām...es meklēju tiešsaistē palīdzību, lai apvienotu mani un manu vīru, jo es to redzēju daudzas liecības par to, kā Dr Ilekhojie ir palīdzējis tik daudziem cilvēkiem tiešsaistē, un es nolēmu viņu tiesāt... Es sazinājos ar viņu un paskaidroju viņam, un viņš man apliecināja, ka mans vīrs joprojām mani mīl un ar viņu tiek manipulēts. Tāpēc viņš man palīdzēja noņemt apmetni no mana vīra acīm, un viņš atgriezās savā vecajā dzīvē un kļuva par atbildīgu tēvu un vīru. Ja jūsu māja brūk vai jums ir problēmas ar partneri, sazinieties ar Dr Ilekhojie e-pastu: gethelp05@gmail.com vai zvaniet viņam +2348147400259

    AtbildētDzēst
  25. Es izlasīju dažas Dr Isikolo liecības par mīlestības burvestībām par to, kā viņš 48 stundu laikā ir palīdzējis daudziem cilvēkiem atgūt bijušos mīļākos. Sirsnīgi es tikai domāju, vai tas ir patiesi un vai šis vīrietis patiešām varētu palīdzēt atgūt manu mīļāko, kuru es tik ļoti mīlu. Nolēmu ar viņu sazināties, jo ļoti mīlu savu puisi un esam šķirti jau pāris mēnešus, man viņa tik ļoti pietrūka. Esmu mēģinājis visus citus līdzekļus, lai viņu atgūtu, bet tas nav izdevies. Es sazinājos ar Dr Isikolo, un viņš man teica, ka mans bijušais atgriezīsies pie manis nākamo 48 stundu laikā, tiklīdz es ievērošu procedūras par to, kā viss tiek darīts. Dr Isikolo viņu atlaida, lai es zinātu, cik ļoti es viņu mīlu un gribēju. Un atvēra acis, lai iedomāties, cik daudz mums ir kopā. Mans bijušais tagad atkal ir atgriezies pie manis. Šobrīd rakstot šo liecību, es esmu vislaimīgākā meitene uz zemes, un es un mans draugs dzīvojam laimīgu dzīvi, un mūsu mīlestība tagad ir stiprāka nekā jebkad agrāk. sazinieties ar viņu, un viņš jūs nepievils. arī. Viņa e-pasts: isikolosolutionhome@gmail.com Varat arī viņam lietot WhatsApp pa tālruni +2348133261196.

    AtbildētDzēst
  26. Šis lielais varenais garīgais vīrs atjaunoja manas bēdas laimē. Mans vīrs tikko pamodās un nolēma, ka mūsu laulība ir beigusies. Jau dažus mēnešus mums ar Rodžeru neklājas labi, jo viņam bija romāns ar savu palīgu darbā. Es tik ļoti mīlēju savu vīru un nolēmu palikt un strādāt pie mūsu laulības. Īsā laikā Rodžers pārstāja nākt mājās, un viņa tuvs draugs man teica, ka viņam ir cits dzīvoklis, kurā viņš dzīvo kopā ar viņu. Es biju ievainots un turpināju meklēt palīdzību, jo Rodžers atšķīrās no vīrieša, ar kuru es apprecējos pirms 10 gadiem. Par laimi es atradu Dr Ilekhojie, kurš apsolīja atgriezt manu vīru man atpakaļ. Viņš izpildīja samierināšanas burvestību, kas atgrieza Rodžersu atpakaļ, un tagad mēs abi atkal esam apmierināti ar saviem zēniem. Ja jums ir tādas problēmas kā man, nosūtiet Dr Ilekhojie e-pastu (gethelp05@gmail.com) vai sazinieties ar viņu pa Whatsapp/Viber (+2348147400259)

    AtbildētDzēst
  27. Es esmu Laura Rayan, un jūs pārsteigsit, uzzinot, ka viss, ko tik daudzi cilvēki ir liecinājuši par DR ISIKOLO, ir tikai patiesība. Mans vīrs pameta mani un manus bērnus, jo mums bija tik daudz kautiņu un strīdu. Viņa cilvēki arī bija pret manu laulību ar viņu. Es viņu tik ļoti mīlēju un ļoti cerēju, ka mēs kopā veidosim gaišu nākotni. Es gaidīju 6 mēnešus, un viņš nekad neatgriezās pie manis. Tāpēc man bija jāsazinās ar DR ISIKOLO, kurš darīja visu, lai mūs atkal apvienotu un atjaunotu mīlestību un laimi, ar kādu mēs kādreiz dalījāmies. Viņš atgriezās mājās pie mums pēc 48 stundām, kā man apliecināja DR ISIKOLO. Arī jūs varat saņemt šo lielisko palīdzību un dzīvot tā, lai būtu viņam pateicīgs, jo viņš nekad nevienu nepieviļ. sazinieties ar viņu pa e-pastu: isikolosolutionhome@gmail.com Varat arī viņam lietot WhatsApp pa tālruni +234-8133261196.

    AtbildētDzēst
  28. Es nekad nezināju, ka man ir liela iespēja atgūt savu vīrieti, līdz es satiku DR ISIKOLO. man bija ļoti grūti, kad mans draugs mani pameta citas dāmas dēļ. Es biju sagrauts un nevarēju atgūties. Viņa draugi un ģimene darīja visu iespējamo, lai mūs atkal apvienotu, taču tas izrādījās neveiksmīgi. Dažus mēnešus es biju viena un nevarēju redzēt sevi mīlam citu. Tāpēc man bija jāmeklē palīdzība pie DR ISIKOLO, kurš man deva privilēģijas, lai nodrošinātu, ka manas sirds vēlmes tiek izpildītas. Viņš mūs atkal apvienoja, mīlestība un laime tika atjaunota, un mēs atkal esam brīnišķīgi kopā. Viņa vārdi ir viņam saistoši, un viņš nekad nepieviļ, kad sola 48 stundas, lai sasniegtu rezultātu, kas mani pārsteidza, kad atklājās mans rezultāts. Nesteidzieties meklēt palīdzību citur. Sazinieties ar viņu tagad. Viņa e-pasts: isikolosolutionhome@gmail.com vai rakstiet viņam, izmantojot WhatsApp: +234-8133261196.

    AtbildētDzēst
  29. Mēs nesen samierinājāmies, lai gan tas bija grūti. Tagad ir pagājis vairāk nekā mēnesis, un šķiet, ka viss ir atgriezies normālā stāvoklī. Viņš ir sācis izturēties pret mani labāk, un tas ir bijis dziedināšanas process mums abiem. Murgs, kas ilga gandrīz 2 gadus pirms mūsu šķiršanās, beidzot ir beidzies. It kā mēs būtu iemīlējušies no jauna! Mēs abi esam atstājuši pagātni aiz muguras un cenšamies virzīties uz priekšu – un pirmo reizi pēc ilga laika nākotne izskatās daudz gaišāka. Es nevaru izteikt vārdos, cik pateicīgs esmu Ilekhojie! Tas ir tā, it kā mēs beidzot esam no jauna atklājuši tās lietas viens otrā, kas lika mums vispirms iemīlēties. Visas bažas un stress ir vienkārši pazudušas. Paldies, Dr Ilekhojie, ka izglābāt manu izjukušo laulību un atdeva manu vīru pie manis!”. Es un mans vīrs atkal dzīvojam laimīgi kopā.. Viss, pateicoties Ilekhojie. Viņa e-pasts. E-pasts: (gethelp05@gmail.com) Zvaniet vai Whatsapp +2348147400259

    AtbildētDzēst
  30. Man darbā maksāja 40 eiro stundā, un tas bija saspringts darbs, es meklēju tiešsaistē, lai atrastu labāku darbu, kad redzēju liecības par to, kā Dr Ilekhojie palīdzēja cilvēkiem ar savu burvestību laimēt loterijā. Es iepriekš neesmu spēlējis loterijas spēli, tāpēc es prātoju, kā tas darbojas, es runāju ar Dr Ilekhojie, izmantojot īsziņu: +2348147400259, lūdzot palīdzību, lai arī laimētu loterijas spēli. Viņš atbildēja un pieprasīja manu vārdu un attēlu, viņš teica, ka tas ir nepieciešams, lai izpildītu burvestību. Es darīju, kā viņš lika, un preces tika nopirktas, lai izpildītu burvestību. Pēc burvestības viņš man iedeva loterijas numuru un vietni, kas viņam tika atklāta. Es izspēlēju loterijas numurus un pēc divām dienām saņēmu e-pastu, ka laimēju 11 miljonus eiro (11 000 000). Es domāju, ka tas ir joks, bet lūk, es saņēmu samaksu bez stresa. Dr Ilekhojie ir lielisks ekstrasenss, pievienojieties man, paldies viņam, izmantojot īsziņu/zvanu: +2348147400259 vai e-pastu: gethelp05@gmail.com)

    AtbildētDzēst
  31. Es biju tik apmulsusi un sagrauta, kad vīrs mani pameta bez vārda, man viņu ļoti vajadzēja atpakaļ, jo es viņu tik ļoti mīlēju. Tāpēc mans draugs mani iepazīstināja ar šo vareno vīrieti, kurš lika viņas vīram atgriezties mājās pēc 5 mēnešu šķiršanās, tāpēc es sazinājos ar viņu, un viņš sola, ka pēc mazāk nekā 72 stundām Aksels atgriezīsies pie manis. Kad es izdarīju visu, ko viņš lūdza, piezvanīja mans vīrs, kurš bija atteicies ar mani runāt un sāka raudāt, ka ir pieļāvis kļūdu, izejot no mājām. Es biju laimīga, jo es un Aksels esam kopā kopš bērnības, un aiziešana no viena no otras sāpināja mūs abus. Tagad esmu laimīgs, jo viņš ir atgriezies mājās un viss ir vienkārši ideāli. Ja jums ir kādas attiecību problēmas, es ieteikšu sazināties ar Dr Ilekhojie un iegūt godīgus rezultātus. Tālāk ir norādīta viņa kontaktinformācija, kas viņam nosūtīta WhatsApp: +2348147400259 E-pasts: gethelp05@gmail.com

    AtbildētDzēst
  32. Esmu sazinājies ar vairākiem spiritistiem. Pēc samaksas man nekas nelīdzēja, un daži bija acīmredzami krāpnieki. Tad es redzēju komentāru šajā vietnē ar personu, kura minēja, ka viņai ir rezultāti ar Dr Ilekhojie. Neskatoties uz aizdomām un visu, ko es biju piedzīvojis, viņš man patiešām parādīja, ka ir patiess. Uzticēšanās viņam, iespējams, ir labākais lēmums, ko jebkad esmu pieņēmusi dzīvē, jo mans bijušais vīrs atgriezās 48 stundas pēc tam, kad Dr Ilekhojie izpildīja samierināšanas burvestību. Es pavadīju daudz laika, vēloties, lai es varētu iegūt vēl vienu iespēju kopā ar savu vīru, un Dr Ilekhojie to padarīja iespējamu, un mana sirds ir piepildīta ar prieku. Sazinieties ar Dr Ilekhojie, ja jums nepieciešama tāda pati palīdzība kā man. Sazinieties ar viņa tālruni +2348147400259 vai e-pastu: gethelp05@gmail.com

    AtbildētDzēst
  33. Es redzēju brīnišķīgu Helmas liecību izlīguma lapā par Dr Ilekhojie labajiem darbiem. Nekad neticēju, jo par tādu brīnumu iepriekš neko nebiju dzirdējis. Neviens nebūtu varējis mani par to pārliecināt tikai tad, kad Dr Ilekhojie manā labā nepaveica brīnišķīgu darbu, kas atjaunoja manu izjukušo laulību pēc sešu mēnešu šķiršanās. Es biju patiesi šokēta, kad mans vīrs nometās ceļos, lūdzot piedošanu, lai es pieņemtu viņu atpakaļ. Man patiešām trūkst vārdu, lai parādītu savu atzinību Dr Ilekhojie par to, ko viņš ir izdarījis manis un visas manas ģimenes labā. Mēs esam laimīgi kopā un manās mājās valda miers. Tas viss ir iespējams viņa samierināšanās burvestības dēļ. Sazinieties ar viņu tūlīt, lai saņemtu jebkāda veida palīdzību, izmantojot e-pastu: gethelp05@gmail.com vai īsziņu/zvaniet: +2348147400259

    AtbildētDzēst
  34. “Mēs nesen samierinājāmies, lai gan tas bija grūti. Tagad ir pagājis vairāk nekā mēnesis, un šķiet, ka viss ir atgriezies normālā stāvoklī. Viņš ir sācis izturēties pret mani labāk, un tas ir bijis dziedināšanas process mums abiem. It kā mēs būtu iemīlējušies no jauna! Mēs abi esam atstājuši pagātni aiz muguras un cenšamies virzīties uz priekšu – nākotne izskatās daudz gaišāka. Es nevaru izteikt vārdos, cik pateicīgs esmu Ilekhojie! Tas ir tā, it kā mēs beidzot esam no jauna atklājuši tās lietas viens otrā, kas lika mums vispirms iemīlēties. Paldies, Dr Ilekhojie, ka izglābāt manu salauzto laulību un atgriezāt mieru manā sirdī. Es atkal jūtos dzīvs un mana ģimene ir nokomplektēta, Viss pateicoties Ilekhojie. Sazinieties ar viņu, lai atjaunotu savu laulību. Whatsapp/Zvaniet +2348147400259 vai e-pastu: gethelp05@gmail.com

    AtbildētDzēst
  35. Šobrīd es vēlos, lai Dievs turpinātu svētīt Dr Ibinobu par viņa labajiem darbiem to cilvēku dzīvē, kuriem ir salauztas sirds. Mani sauc Maikls Debruins, un es esmu no Vācijas, ir pagājis kāds laiciņš, kopš manas mīļotās attieksmes mainījās no tāda gādīga tipa, kāda viņa man ir bijusi, bet vēlāk izrādījās, ka viņa nemaz nav gādīga. Bet pēc neilga laika es vēlāk atklāju, ka manam mīļotajam ir romāns ar kādu citu, un pēc tam man teica, ka pēc visa, ko mēs piedzīvojām, es viņai neesmu vajadzīga. Kādu dienu draugs man pastāstīja par burvestību, ka ar burvestību Es atgūšu savu sievieti, es paņēmu viņa mobilā tālruņa numuru, pēc tam piezvanīju viņam un arī whatsApp viņam, uz ko viņš man atbildēja, un es ziedoju dažus upurus burvestības vadītājam, un viņš man nopirka preces, ko izmantoja upurēšanai un vēlāk man piezvanīja. ka pirms 48 stundām mana mīlestība atgriezīsies pie manis un tagad mēs esam viens otrā iemīlējušies vairāk nekā jebkad agrāk. jūs varat sazināties ar viņu vietnē WhatsApp +2348085240869, E-pasts: dromionoba12@gmail.com.. Mans mīļākais atgriezās un izšķīrās ar otru puisi, ar kuru viņai bija attiecības... Paldies Dr Ibinoba

    AtbildētDzēst
  36. STEIDZAMS UN EFEKTĪVS MĪLESTĪBAS RAKSTU RAKSTS, LAI PALĪDZĒTU ĻOTI ĀTRI ATGŪT BIJUŠO MĪLĒTĀJU WHATSAPP: +2347054019402
    Es vēlos pateikt paldies DR WALE par labo lietu, ko viņš ir izdarījis manā labā, lai gan neesmu pārliecināts, vai šis ir labākais forums, lai parādītu manu prieku un laimi par to, ko viņš ir izdarījis manā labā, bet es nevaru noslēpt laimi un mans prieks, tāpēc man ir jādalās tajā ar cilvēkiem, mana laulība izjuka pirms aptuveni gadiem, un es centos visu, kas bija manos spēkos, bet bez rezultātiem. Es redzēju ziņu un atsauksmi par labajām lietām, ko DR WALE ir darījis, tāpēc nolēmu to izmēģināt. lai gan viņš vienmēr ir aizņemts vīrietis, bet kad viņš atbildēja uz manu WhatsApp, viņš man deva nedēļas, lai mana laulība tiktu atjaunota, tāpat kā viņš teica, ka mana laulība ir atjaunota kopš tā laika es esmu laimīgs un dzīvoju laimīgi, esmu tik pateicīgs DR WALE . jūs vienmēr varat WhatsApp/Viber: +2347054019402 VAI E-pasts: drwalespellhome@gmail.com

    AtbildētDzēst
  37. Šī ir liecība, ko es likšu dzirdēt ikvienam. Esmu precējusies 4 gadus un piektajā laulības gadā citai sievietei bija burvestība, lai atņemtu manu mīļāko, tad mans vīrs pameta mani un bērnus, un mēs esam cietuši 2 gadus, līdz es domāju ierakstu, kurā šis vīrietis Dr.Ibinoba ir palīdzējis kādam, un es nolēmu viņam mēģināt palīdzēt man atvest mājās savu jauko vīru un ticiet man, es tikko nosūtīju viņam savu un sava vīra attēlu, un pēc 48 stundām, kā viņš man teica, es redzēju, kā mājā iebrauca mašīna, un lūk, tas bija mans vīrs, viņš atgriezās pie manis un bērniem.. tāpēc es priecājos likt ikvienam no jums, kam ir līdzīga problēma, tikties ar šo vīrieti un likt jūsu mīļotajam atgriezties pie manis. jūs.Sazinieties ar viņu vietnē WhatsApp: +2348085240869,E-pasts: dromionoba12@gmail.com

    AtbildētDzēst
  38. Vai esat meklējis finansēšanas iespējas jauna mājokļa iegādei, celtniecībai, nekustamā īpašuma aizdevumam, refinansēšanai, parādu konsolidācijai, personīgam vai biznesa mērķim? Laipni lūdzam nākotnē! Ar mums ir viegli iegūt finansējumu. Sazinieties ar mums, jo mēs piedāvājam mūsu finanšu pakalpojumus ar zemu un pieejamu procentu likmi 3% ilgtermiņa un īstermiņa aizdevuma termiņam ar 100% garantijas aizdevumu. Ieinteresētajam pieteikuma iesniedzējam jāsazinās ar mums, lai saņemtu turpmākas aizdevuma iegūšanas procedūras, izmantojot: joshuabenloancompany@aol.com

    AtbildētDzēst
  39. Mani sauc Nadija Drozdova. Pēc četru gadu attiecībām ar savu vīrieti viņš ar mani izšķīrās. Es darīju visu iespējamo, lai viņu atgrieztu, bet viss bija veltīgi. Es tik ļoti gribēju viņu atpakaļ mīlestības dēļ, kas man ir pret viņu, un es viņam lūdzu visu, es solīju, bet viņš atteicās. Es sazinājos ar burvestību DR ISIKOLO, kas varētu man palīdzēt burvestību, lai viņu atgrieztu, bet es esmu tāds tips, kas nekad neticēja burvestībai, man nebija citas izvēles kā to izmēģināt, es nosūtīju burvestību, un viņš man teica, ka tas ir nav problēmu, ka viss būs kārtībā pirms divām dienām un ka mans bijušais atgriezīsies pie manis pirms trim dienām. viņš izteica burvestību un pārsteidzošā kārtā trešajā dienā tas bija ap pulksten 16.00. Mans bijušais man piezvanīja, un mēs atrisinājām domstarpības, un tagad esam laimīgi kopā. Ikvienam var būt nepieciešama pareizrakstības vadītāja palīdzība, viņa e-pasts: isikolosolutionhome@gmail.com vai viņa WhatsApp/Viber pa tālruni: +2348133261196

    AtbildētDzēst
  40. PALDIES DR ISIKOLO (https://isikolotemple.com), kas NĀC MANĀ GLĀBJĀ MANĀS Ļaunākajās mirkļos.
    Mans vīrs un es pēdējos 6 mēnešus esam cīnījušies ar laulības problēmām, un es maz nezināju, ka mūsu jebkad radušos problēmu pamatā ir ģimene. Problēmas saasinājās, un viņš galu galā pārcēlās no mājas. Es biju viena ar savu meitu un dzīve bija nožēlojama bez viņa man blakus. Es darīju visu iespējamo, lai izbeigtu problēmas, bet bez rezultātiem. Tāpēc man bija jāmeklē palīdzība, kā rezultātā es sazinājos ar DR ISIKOLO. Tāpat kā es vienmēr esmu vēlējies, viņš dzirdēja manu saucienu un nāca man palīgā. Viņš atrisināja problēmas, kas mums bija, un mēs ar vīru atgriezāmies kopā, un mani joprojām pārsteidz, kad 2 dienu laikā saņemu rezultātu, kā viņš solīja. Ja jums ir problēmas ar savu partneri, sazinieties ar viņu tūlīt, un viņš arī jūs nepievils, jo ir uzticams un uzticams. Jūs varat izlasīt atsauksmes un sazināties ar viņu viņa vietnē vai e-pastu viņam: isikolosolutionhome@gmail.com vai īsziņu, izmantojot WhatsApp: +2348133261196

    AtbildētDzēst
  41. Esmu ļoti pārsteigts par DR ISIKOLO darbiem. Tas patiešām notiek ar mani. Man ir mans bijušais vīrs. Mani sauc Ivana Klimešova, un es šodien esmu ļoti priecīga, ka varu rakstīt par savu palīgu, kurš lūdza par mani par manām attiecībām. Dievs patiešām izmantoja šo cilvēku, lai palīdzētu manā situācijā. Pirms pieciem mēnešiem man un manam vīram bija milzīgs strīds, kas noveda pie mūsu šķiršanās. Tā bija elle man un manam dēlam, ka mums bija jāpārvācas uz citu pilsētu. Es kļuvu par vientuļo vecāku. Es satiku Dr Isikolo tikai apmēram pirms mēneša, kad es viņam pastāstīju par savu situāciju, un viņš teica, lai es par to neuztraucos. Divu dienu laikā pie manis atgriezās mans bijušais vīrs. Tas notika otrdienas rītā, kad saņēmu zvanu no mājām (maniem vecākiem), ka viņš mani meklē. Es pieņēmu viņu nākt pie manis un atvainojos man, nometoties ceļos mūsu dēla priekšā. Es uzreiz sapratu, ka šis vīrietis man ir palīdzējis. Esmu ļoti laimīga sieviete ar visu, kas noticis manā dzīvē. Ja vēlaties sazināties ar burvestību, viņa e-pasts ir: isikolosolutionhome@gmail.com, kā arī varat viņam nosūtīt Whatsapp pa tālruni +2348133261196.

    AtbildētDzēst
  42. Es apprecējos ar savu skolas draugu, mums abiem ir divi kopīgi bērni. mēs dzīvojām labi tikai tad, kad viņa pamāte ieradās pie mums ciemos. pēc nedēļas, kad viņa aizgāja, mans vīrs sāka izturēties pret mani smieklīgi. Es biju šokēts un pārsteigts, jo es nekad nezināju, ko es izdarīju nepareizi. viņš man teica, ka pārtrauks mūsu laulību un ņems līdzi arī bērnus. jo es zināju, ka mans vīrs nav tāds vīrietis ar sliktu sirdi, man vienkārši vajadzēja laikus meklēt risinājumu. tā es saskāros, DR VELS redzēja daudz labu liecību par viņu. tāpēc es sazinājos ar viņu un izstāstīju visu, kas ar mani notiek. DR VELS man teica, ka viņš sagatavos man burvestību, un viņš lūdza man paņemt dažas preces, par kurām es samaksāju. pēc tam, kad viņš mani apburja, viņš izrādījās, ka aiz visa, kas notiek mūsu laulībā, stāv mans vīrs pamāte. viņa izdarīja burvestību pārāk atdalīja es un manu vīru, manam vīram pamātei tagad ir kauns. viss, pateicoties DR WALE, kurš ieradās īstajā laikā, lai palīdzētu man izkļūt no šīs nekārtības. DR VELS ir gudrs cilvēks. arī jūs varat sazināties ar viņu, un viņš atgriezīs jūsu laimi. WhatsApp/Viber +2347054019402 VAI drwalespellhome@gmail.com

    AtbildētDzēst